ff praktisch!!
Door: Yvet
Blijf op de hoogte en volg Yvet
21 September 2007 | Nederland, Amsterdam
hier ben ik mn eerste dagen...
vanaf volgend weekend ben ik hier...
Spanish School La Montaña
Elflein 251 - CP: 8400
San Carlos de Bariloche
Patagonia, Argentina
Tel: +54 (2944) 524212
Ik blijf hier 2 maanden voor Spaans les en vrijwilligerswerk... post sturen kan dus!!! Gewoon naar het adres van school, t.a.v. mij... dan vinden ze me vast wel!!!
t/m 5 november heb ik mijn Nederlandse telefoonnummer nog!! Smsjes ontvangen is gratis voor mij... en leuk!!!!
Nu snel onder de wol!!
21 September 2007 - 07:04
Stefanie:
Ik heb je vanochtend geprobeerd te bellen, maar je was steeds in gesprek! Ik wil je een ontzettend gave reis wensen en heel veel plezier in Zuid-Amerika!!!! -
21 September 2007 - 08:39
Dick Daddy Youri:
Heel veel plezier en succes op je reis. Hoop dat het fantastisch wordt. Bedankt voor jouw steun. -
21 September 2007 - 09:07
Martijn Wolfsen:
ha yvet. veel plezier. ik wil over een tijdje wel wat meer vlaggen onder je profiel zien staan.
ben benieuwd wat je nu weer gaat beleven.
tot over.... -
21 September 2007 - 11:36
Hans:
Hoorde je overkomen toen ik bij Kerkvliet was (komt in orde)en de post postte.
Kus en goedereis Sr. -
21 September 2007 - 11:48
Hans Sr.:
o.ja, nog vergeten te zeggen, ook van Frank en Jose en Han van Hagen een goede reis. -
21 September 2007 - 12:41
Marijn:
Whoohoo, je zit nu (als het goed is en daar ga ik voor het gemak maar van uit!) in het vliegtuig en het Grote Avontuur begint nu echt! Heerlijk, krrriebels! -
21 September 2007 - 14:54
Linski:
Goede reis lief! Geniet!!!! -
21 September 2007 - 15:07
Party:
hey lievetje,
Uitzwaaien werd hem niet meer vanmorgen.
Maareh afscheid nemen is toch kut!
Dus dan maar lekker makkelijk hier nogmaals het allerbeste te wensen.
kuzzie en leerse (hablas y entiendes en no tiempo) -
21 September 2007 - 17:45
Anita:
Dag scheet, have fun over there... X van ons allemaal. -
23 September 2007 - 13:19
Kor:
heel veel sucees daar! En je weet het: Panama ligt ook in dit deel van de wereld, dus welkom!