Even uitblazen na het razen!!
Door: Yvet
Blijf op de hoogte en volg Yvet
04 September 2008 | Ecuador, Cuenca
Vorige week in 1 week 3 avonden uit geweest + 2 nachtelijke busreizen... en dus maar 2 nachten normale nachtrust mogen genieten...
1e dag in Banos verdiend lui en moe, vervolgens weer 2 hele intense dagen vol activiteiten... een tour door de prachtige omgeving via alle watervallen... Trucha vissen en daarna de vangst als lunch!
´s Middags squatbikes gehuurd en 3 uur door de bergen en het stadje gescheurd!
De volgende dag, raften! Super!
Die avond doorgereisd naar Riobamba om de volgende ochtend om 6 uur ´s ochtend op de trein te klimmen om een goed plekje op het dak te bemachtigen!
Gisteren na 2 weken afscheid genomen van mn reisvrienden Joshua en Liz (USA) en nu in Cuenca met Ayelet(UK).
Jeroen! prachtige regenbogen voor je gemaakt!
04 September 2008 - 21:36
Annemieke:
Tjee.... dat lijkt me doodeng zo bovenop een trein! Zeker als ie dan ook nog ontspoort....Maar levert wel weer mooie plaatjes op. Raften en squatbiken ziet er ook erg stoer uit!
Ben je al een beetje aan het aftellen??
XX -
04 September 2008 - 21:39
Kor:
Koud, die trein!! Ik heb het 2x gedaan en bibber er nog van.
Maar vreselijk mooi, zo dwars door alle dorpsstraatjes heen, net zoals een gewone weg. En al die verkopers langs de wagons.
Geniet nog maar een paar dagen fijn daar!
07 September 2008 - 10:04
Ellen Van De Schoor:
Hallo Yvette,
Vind Devils nose trein 6)
en 20) prachtige foto's.
Groet! -
10 September 2008 - 15:10
Willy:
Terug uit la douce France, gelijk achter de pc van Dick gekropen om alle belevenissen weer te lezen en te zien, mijn laptop hield er op weg naar Marja mee op, wil niet reizen, hihi en vanmorgen weggebracht en nu maar hopen dat de schade meevalt. We verheugen ons al op je thuiskomst al ben jij er volgens mij nog niet aan toe. dikke knuffels van ons beiden -
16 September 2008 - 17:10
Kimmy:
Hoe is het nu met je? Al klaar om weer naar NL te komen, of boek je nog paar maandjes erbij?
Ik zou het wel erg leuk vinden je weer te zien en live met je te kletsen.
Lfs kim