foto´s van Bariloche en El Bolson - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Yvet Vrijmoed - WaarBenJij.nu foto´s van Bariloche en El Bolson - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Yvet Vrijmoed - WaarBenJij.nu

foto´s van Bariloche en El Bolson

Door: Yvet

Blijf op de hoogte en volg Yvet

18 Oktober 2007 | Argentinië, Buenos Aires

nu echt ;-)

... ben helaas beetje ziek (kou gepakt op mn buik)... geen puf om netjes overal onder te schrijven wat het is...
verhalen volgen snel... eerst mogen jullie je eigen interpretaties geven bij de foto´s!!

• 18 Oktober 2007 - 21:10

Liesbeth:

Wow!!!!!!!!

Die foto van het einde van de zonnestraal is vind ik misschien wel de mooiste, maar heel veel andere komen er zeker ook bij in de buurt ;-)
    Als ze aan het dansen zijn (toch?) lijkt het net of zij keihard op hem gaat knallen... is wel goed gegaan hopelijk?

Snel beter worden!!! Kus!

• 18 Oktober 2007 - 23:46

Jeroen:

Het ziet er een beetje koud uit maar JEEEZUS, wat is het daar mooi!!

Somewhere over the rainbow... :)

• 19 Oktober 2007 - 08:00

Marlous:

Jaaa de foto's! Wat een mooie kiekjes heb je gemaakt!
    Ik zie veel plezier en lol, mooie kindjes, prachtige omgeving en mooie lucht! (In Azië verbaaste ik mij keer op keer over de lucht/wolken, jij ook? )

Ik = jaloers.
    Een dikke knuffel en een dikke zoen!

• 19 Oktober 2007 - 09:33

Marloes:

Ha schoonzus hihi, wat een mooie foto's, volgens mij heb je het wel naar je zin of niet? dikke kus

• 19 Oktober 2007 - 10:18

Sterre:

Beterschap lieve lieve lieve Yvet!

• 19 Oktober 2007 - 19:17

Ellen2 :

Ha Yvetje, beterschap! Getsie..
    Wow ziet er echt HEEEEL mooi uit, jeetje! Voor nu beterschap en enjoy the beautiful omgeving, want o wat ziet het er allemaal super uit.

Kus Ellen

• 20 Oktober 2007 - 10:52

Pascalle :-):

Zo, over Bob Ross schilderijen gesproken! Wauw!

Beterschap lief! Hoop dat je inmiddels weer wat beter bent! *smak*

• 20 Oktober 2007 - 12:29

Ouders Van Corinda:

Mooie foto's, Yvet! Jij begint nu door de foto's bij ons (ouders van Corinda) een 'gezicht' te krijgen.
    We hopen dat je een fijne tijd in Z.A. zult hebben.

Vr. groet,
    Nico en Corrie Holdermans