wat een ervaringen!!!! - Reisverslag uit Trinidad, Bolivia van Yvet Vrijmoed - WaarBenJij.nu wat een ervaringen!!!! - Reisverslag uit Trinidad, Bolivia van Yvet Vrijmoed - WaarBenJij.nu

wat een ervaringen!!!!

Door: Yvet

Blijf op de hoogte en volg Yvet

27 Juni 2008 | Bolivia, Trinidad

Wie weet ga ik het nog in een verhaal samenvatten... momenteel lukt me dat niet... qua tijd niet, én ik zou niet weten waar ik moet beginnen... wat een ervaringen!!!

Ben met mn vriendje uit het park gisteren dan eindelijk vertrokken... we hebben nu al zo´n heimwee!!
We brengen 2 dagen samen door in Trinidad, voor ik naar Rurrenbaque (meer jungle!) ga en hij naar Brazilie en dan naar huis (Denemarken).

Na bijna 6 weken is het erg wennen om niet meer met iedereen, en in het kamp te zijn, om 6.30u op te hoeven, een aap in de slaapkamer te hebben, motorgeluiden i.p.v. junglegeluiden... maaaar na al die weken geen stroom en enkel koud water, was de eerste warme douche een groot feest!!

Foto´s en filmpjes zeggen misschien al genoeg!!!

• 28 Juni 2008 - 08:01

Anita:

Ha ha ha, ik lach me helemaal suf om je foto's! :-) Want...je durft hier niet de poort uit omdat er naaktslakken liggen. En je werkt daar met panters (?) apen en er zitten MEGA spinnen! Raar mens ben je toch!
    Ik vind het wel fijn om te zien dat het goed met je gaat. Pascal vind je foto's ook geweldig! You Go Girl!
    XXX

• 28 Juni 2008 - 10:47

Vlinder:

WOW!!!!!!

• 29 Juni 2008 - 17:13

Ellen Van De Schoor:

Dag Yvette,

Leuke foto's. Wat is dat met die koekjes in al die monden?
    Groet!!
    Ellen

• 30 Juni 2008 - 10:59

Jeroen:

Wat een prachtige foto's!!!

XXX

• 30 Juni 2008 - 16:28

Carmen:

Hmm heerlijke avonturen beleef je toch...

• 03 Juli 2008 - 02:04

Eva:

sprakeloos! ja, ik ja!

• 03 Juli 2008 - 02:04

Eva:

o, enne....hij lijkt beetje op joep hihi

• 03 Juli 2008 - 16:05

Nienke:

Foto's zeggen inderdaad genoeg! In 1 woord: WAUW!!!!!!!

KUS

• 08 Juli 2008 - 08:20

Annemieke:

He eindelijk weer een een berichtje en foto's.... en wát een foto's!! Echt super :)
    Stoere dingen gedaan!

xx

• 11 Juli 2008 - 09:13

Ellen A:

Hey Yvetteke,

zo jij bent inderdaad een held. Wat n supersupermooie foto's, en wat moet het raar zijn om al die prachtige dieren te moeten verlaten. Ziet er romantisch uit hoor, jij met je vriendje ..

Je ziet er goed uit wijffie!

kus uit rainy Amsterdam